2.4.06

Unien taikaa

Lääkkeen eilinen vaikutus tuntui olevan heikompi, tai sitten se johtui yleisestä nälästä ja väsymyksestä. Naamakin tuntui olevan kireämpi kuin aloituspäivänä.

Illalla särki pää niin, että otin Buranaa. Se ei nimittäin ollut nälkäpäänsärkyä, vaan tuntui enemmän siltä, kuin aivoparka olisi joutunut tekemään enemmän duunia kuin normaalisti. Stimulantti-relaksantti-stimulantti...

Yöllä näin ihan ihme unia. Siiri kuoli, mutta onneksi elvytettiin. Suutelin naapuria (!). Olin isossa sairaalassa/tehtaassa Kallen / edesmenneen isäni / jonkun muun kanssa kärräämässä kuollutta / hyvin sairasta poikaa osastolta toiselle / tekemässä tupatarkastusta / leikkimässä koneilla. Huhhahhei.

Otin juuri lääkkeen jugurtin kanssa.

3 kommenttia:

HeidiR kirjoitti...

Sinä et ole laittanut tätä minnekään Blogilistoille. Haluaisitko, että tämä on siellä? Vai kirjoitatko enemmän itsellesi ja joillekin harvoille, joille annat osoitteen?

Oletko tutustunut tähän blogiin:

http://kaura.blogspot.com/

Kaura kirjoittaa paljon adhd:stä. Hänellä on hyviä kirjoituksia muutenkin.

Auri kirjoitti...

Kai minä voisin haluta listoille, ei ollut tullut mieleeni. Olen varsin uusi tässä bloggausjutussa :) Tämän blogin yksi tarkoitus on toki toimia päiväkirjana itselleni ja statuksen päivityksenä joillekin läheisistäni, mutta jos joku muukin tästä jotain iloa saa niin hienoa... :D

HeidiR kirjoitti...

Sinnehän on helppo itse ilmoittautua ja blogi on listalla lähes välittömästi.

http://www.blogilista.fi/