21.5.06

Luomuilenko?

Tosi pitkäkestoisia nämä minun "suunnitelmani" miten lääkkeitä ottaisin... Piti ottaa kunnolla lääkettä viikonlopun ajan selvittääkseni, eikö se oikeasti auta vai mikä on. No lauantaina otin aamulla 2, päivällä 2 ja iltapäivällä yhden, ja hyvin meni, vain illalla väsytteli. Tänään yritän luomuilla. Ans kattoo ny, sillä olen ihan lyijyisen väsynyt ja lyhytpinnainen. Osin se varmasti johtuu Euroviisujen katsomisesta ja kahteen kestäneistä jälkipuinneista Kallen kanssa.

Selvennän vielä sitä masennuspostaustani. Toki voisin olla masentunutkin, ei siitä ole kyse. Olen ollutkin masentunut aiemmin. Mutta tässä tapauksessa kaikki ne asiat, joista testeissä sai "masennuspisteitä", ovat selkeästi ADHD:n oireita: pitkäjänteisyyden puuttuminen, huonot kyvyt hoitaa asioitaan, tyytymättömyys omiin suorituksiin (kun tietää pystyvänsä parempaan) jne. Jopa laihtuminen, sillä tämä lääkitys laihduttaa :) Minusta ei vain tunnu kroonisesti pahalta, masentuneelta tai vihaiselta.

Huomautettakoon vielä, että vastoin olettamuksianne pidän itseäni oikeastaan varsin hyvänä äitinä Siirille. Ainakin jotain me teemme Kallen kanssa oikein, koska meillä on ihana, aurinkoinen, rohkea, fiksu, sosiaalinen tyttö. Toki paljon, suurin osa, on Siirin omaa ansiota, mutta tuskin hän olisi niin "sopeutuneen" oloinen jos jotain olisi pahasti vialla.

3 kommenttia:

vintti kirjoitti...

Älä koskaan epäile..

Että pitäisin sinua huonona äitinä!
Epäilisin millään tavalla mitään, mikä liittyy äitiyteesi. Piste.

Tuosta lähdetään :-)

Auri kirjoitti...

Vintti, viittasin lähinnä Sarinin kommenttiin sekä muissa yhteyksissä käymiini keskusteluihin :)

vintti kirjoitti...

Mainiota noin..
Olen itse monasti saanut aiheesta kärkevää palautetta, ja kilahdan toistenkin puolesta nopeasti. :-)

Kaiken muun kritiikin otan vastaan, saatan jopa hyväksyä- moista en.
Argh-, olen aina noiden asioiden kanssa pikainen.
Onpahan tämä nyt selvä :-D