23.5.06

Hariappia

Sukulaisryntäyksen jaloista en ehtinyt soittamaan Herra Neurolle tänään, enkä ehdi huomennakaan, sillä Eräs Projekti tulee viemään koko päivän luppoajan. Nooh, mikäs siinä, kärsin sitten päänsärystä ja huimauksesta taas illalla treeneissä...

On a completely unrelated note, tämän blogin A-taide muuttuu vaikeammaksi ja monimutkaisemmaksi. Ensimmäisen julkaisemani kuvan luominen vei n. 2 minuuttia. Eilistä kuvaa tein ainakin puolitoista tuntia. Toissapäivänä tulin luoneeksi niin ison ja monimutkaisen kuvan nelisen pätkittyä tuntia kestäneen taidesession aikana, että en voinut sisällyttää sitä blogiin. Tänään yritin pitäytyä simppelissä aiheessa ja aikaa meni vain tunnin verran. Opin kyllä paljon Paint Shop Pron ominaisuuksista ja ilmeisesti kuvasilmänikin kehittyy jollain tasolla, sillä tänään onnistuin pitkästä aikaa ottamaan Siiristä lähestulkoon täydellisen onnistuneita valokuvia.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kuva : ) Varmaankin kuvien tekeminenkin nopeutuu, kun saa siihen rutiinia.

Auri kirjoitti...

Louhi, minulla tahtoo vain käydä niin, että jään koukkuun harrastuksiin ja sitten alan kaataa niihin ihan mielettömästi aikaa ja vaivaa joka taas on pois niiltä harrastuksilta, joihin alan kyllästyä... Saan mihin tahansa kulumaan järkyttäviä määriä aikaa ja sitä enemmän, mitä enemmän tiedän ko. asiasta :)

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa tutulta..
Mutta piti oikeastaan sanoa, että hienoja ja erikoisia kuvia!