22.3.08

Se motorinen kömpelyys se

Aaargh. Arvatkaa kuinka monta kertaa olen jo levittänyt ne Cofi-Tabsit pitkin lattioita. Pitäisi yrittää muistaa, etteivät ne kädet nyt vaan toimi yhtä hyvin kuin Dexeillä, mutta heh. "Muistaa". Minäkö?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi. Luen toisinaan blogiasi ja olen todella helpottunut että sinulla on täysin samanlaisia oireita - ja virallinen diagnoosi - kuin minulla, perheelläni ja puolella sukuani. Meillä siis ei ole diagnoosia, mutta olen kovasti hommaamassa sellaista itselleni ja pojalleni. Poikani kohdalla olen toistaiseksi saanut lyödä päätä seinään (mikä on surullista koska pienen miehen elämää pitäisi ensisijaisesti voida helpottaa), mutta omalla kohdallani olen pääsemässä eteenpäin ja tutkimuksiin. Minulla on kannustava psykologi ja psykiatri joka tuntuisi ottavan minut tosissaan ja joka on luvannut laittaa lähetteen tarkempiin neuropsykologisiin testeihin.

Kaikki as/add-henkilöiden tekstit netissä ja kirjoissa vastaavat omia kokemuksiani lapsuudesta lähtien. On uskomattoman hienoa saada näille asioille nimi. Joskus todella ärsyttää joissakin "ammattilaisissa" etteivät he ymmärrä diagnoosin merkitystä ihmiselle muuna kuin lääkkeiden tai etuuksien oikeuttajana, vaikka sillä on paljon syvällisempiäkin merkityksiä. Tämä siis yhtään vähättelemättä lääkkeiden tuomaa helpotusta ja "normalisoivaa" vaikutusta, joka tuo mahdollisuuden normaalin toimintakyvyn ylläpitämiseen.

SP kirjoitti...

mitenkäs näitä kommentteja jätettiinkään... toi edellinen on siis mun.

SP kirjoitti...

moi vielä. Halusin onnitella kahdesta täydestä lääkkeellisestä vuodesta! Ja tietenkin niiden jakamisesta täällä blogissasi. Minulla on vielä paljon lukematta ja oppimatta blogistasi. Uskaltaisinkohan ehkottaa psykiatrilleni ahdistuslääkkeen vaihtamista perinteisiin add-lääkkeisiin jo ennen neuropsykologista testausta?! Tekisi niin mieli saada asiat kohdalleen, kun alkaa olla turhan tietoinen rajoitteistaan...

Anonyymi kirjoitti...

add on puoli autistinen. tarkoitaa tätä on todella heiko tai tekemettä ilman käskyä. jos tulee paha tilanne kolari,tulipalo tai myrsky. "neutraali" pystyy valvomaan jopa 30 tuntia. vain jos jotain sattuu.
"yli suojelija" ainut vika on se ruumis alkaa tuntea kipuja, niveliä,lihaksa. silmiä ja oksettaa. burtsi