18.7.06

Auvoinen A-nainen

En olisi vuosi sitten millään uskonut, että minä olisin säännönmukaisesti tasaisempi ja jaksaisin Siirin kanssa paremmin kuin Kalle. Hän stressaa ja räjähtää tytölle nykyään (minun mielestäni) aivan mitättömistä asioista, aivan kuin perheemme onnellisuus riippuisi siitä, kaatuuko Siirin maito pöydälle tai peseekö tyttö sohvaa tiskirätillä. Kun eihän se tyttö tahallaan yleensä maitoa kaada (ja vaikka kaataisikin, niin hui, sitten torutaan ja pyyhitään) ja sohvankin puhdistus oli aito erehdys kun äiti ei muistanut sanoa, että pyyhi rätillä sitten vain kovia asioita. Tämä siis naiselta, joka vielä äskettäin veti pultteja ja räiski ja vaipui alhoon pienimmänkin vastoinkäymisen seurauksena.

Taas on töitä, ja sen lisäksi en ole saanut nukuttua kunnolla moneen yöhön. Jätin eilen pillerimäärän neljään; se tuntui auttavan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis kuva. :)
Olipa ihastuttavaa lukea, miten ymmärrät Siiriä. Hän on lapsi ja hänellä on lapsen ajatukset ja touhut.

Kerroit, että kuvasi ovat tarinoita. No, minä keksin oman tarinani kuvasi ja tämän tekstin pohjalta: naiset tanssivat ketjussa ja ymmärtävät toisiaan (toisinaan paljon paremmin kuin miehet naisväkeä). ; )

Anonyymi kirjoitti...

Se äijä äksyilee varmaan sen takia kun ei dexepäiseltä mimmiltä tuu tarpeeks seksiä. Aika monella noista lopahtaa mielenkiinto siihen puuhaan.