5.12.08

Ruokaaaaa...

Addinainen on laihdutuskuurilla. Tarkoitus on kaventaa vain 4-6 kg, ei sen enempää, eikä käytössä ole edes hirveän radikaaleja keinoja - ei max 1000 kaloria päivässä, ei superkarppausta, ei mitään, vaan vain karkin- ja sipsinsyönnin vähennys lähes nollaan sekä iiiihan pieni sisäinen tarkistus ruokapöydässä siitä, pärjäisikö yhdellä perunalla vähemmän tai voisiko osan riisistä korvata vihanneksilla tai kannattaako nyt todella ottaa lisää ruokaa vain siksi, että se on hyvää. Vaaka näyttääkin jo kolme kiloa vähemmän kuin kaksi viikkoa sitten.

Ärsyttävä sivuoire tästä ruokavaliosta on kylläkin se, että olen kauhean kireä ja, kyllä vain, väsynyt. Voihan se tietysti johtua stressistäkin, mutta veikkaisin, että alentunut verensokeritaso ei ainakaan auta asiaa. Todennäköisesti tilanne tasaantuu kyllä, jos maltan muuttaa elintapoja pysyvästi ja pysyä erossa karkeista. Mutta apua, minähän en juo alkoholiakaan, enkä polta tupakkaa - mitä paheita minulle jää, jos luovun karkeista ja juustonaksuista?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paljonko on paino pudonnut? Itse aloitin täsmälleen samanlaisen operaation täsmälleen samaan aikaan. Tarkoitus tosiaan saada muutama kilo pois, etteivät kaikki housut puristaisi.

Ja sama strategia minullakin.

Tähän mennessä painoa pudonnut.... tadaa: 0g!! Vaikka tuntuu, että olen kärvistellyt niin kauan! Koko ajan on nälkä ja huonotuulisuus uhkaa senkin takia. Kiva, että tästä kärsimyksestä palkitaan ei millään!

Kait se on pakko sitten vähentää viikonloppuista alkoholin käyttöäkin. Ja täytyy myöntää, että viikonloppuisin olen muutenkin vähän höllentänyt, ehkä muutama karkki tai tortilla-chipsi on tullut syötyä.. Ja ruokaakin normaaleja annoksia..

Auri kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Baah, nyt jumittaa kuuri... Kolme kiloa on plakkarissa YHÄ. Voi tätä jouluaikaa, kun joka viikko on 1-2 mässäilytilaisuutta.

Anonyymi kirjoitti...

Oma lapsellinen suunnitelmani oli pudottaa hieman yli tarpeen jouluun mennessä, jotta sitten joulun aikana voisi juoda ja syödä huoletta :D

Nyt tajuan, että olipa aika naurettava suunnitelma - tai se olisi ainakin pitänyt aloittaa paljon aikaisemmin...