28.9.07

Addin tietokone

Addin tietokone on pois päältä silloin, kun sen pitäisi olla päällä, ja päällä yhä silloin, kun se olisi pitänyt jo kauan sitten sulkea.

Addin tietokoneen selaimessa on miljoona linkkiä suosikeissa/kirjanmerkeissä, eikä addi ei koskaan löydä niistä haluamaansa. Jos addi on fiksu, hänellä on erillinen kansio välttämättömille linkeille, jotka eivät saa joutua hukkaan, kuten sähköposti. Aina välillä addi eksyy päiväkausiksi selaamaan läpi linkkejään, joista suurin osa johtaa tasan kerran nähdyille sivuille ja ovat näin ollen ihan uusia tuttavuuksia kun niihin palaa vuoden, parin, kolmen vuoden tauon jälkeen. Kirjanmerkeissä on myös tusinan verran foorumeita, nettiyhteisöjä tai sähköpostilistoja, joihin addi unohtaa osallistua ja/tai joilla hän on nolannut itsensä niin pahasti, ettei kehtaa enää näyttää siellä naamaansa.

Addin tietokone jumittaa, koska virustentorjuntaohjelmisto on saamattomuudesta vanhentunut, muitakaan ohjelmistoja ei ole päivitetty ja kovalevy on täynnä ylimääräistä roskaa, jota addi ei ole saanut siivottua pois.

Addin tietokone on täynnä keskeneräisiä projekteja sisältäviä kansioita.

Addin tietokone on harrastuslinkkien ja -materiaalin aarreaitta.

Addin tietokoneessa on aina auki vähintään seitsemän ikkunaa ja Windowsin tehtäväpalkki on vähintään kahden, joskus kolmen "ikkunapainikkeen" korkuinen.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

taidat kuule nyt puhua mun koneesta? ;o)

olen aina ihmetellyt niitä ihmisiä, joilla on se vakiosininen tausta ja 1-3 pikakuvaketta. mulla on välillä niin paljon kuvakkeita, että taustakuvaa ei välistä näy. ja se kansioiden, linkkien ja tiedostojen sekamelska. voi apua. kauhean vaikea löytää koneelta mitään, kun kaikkea on liikaa. työkone on samassa jamassa...

Anonyymi kirjoitti...

Jos noi on addin tuntomerkkejä niin mä olen kans addi. Miljoona livejournalfrendiä, miljoona sähköpostia päivittäin, ziljoona facebook-kilkettä, miljoona "check out everyday"-bookmarkkia jne.

Milloin mä tiskaan? ; )

Sarin

jellona kirjoitti...

näin on ikoneita pitää olla, ja sitten se windows ehdottelee että joskos vähän poisteltaisiin ei ei tietenkään ei.

favorites on täynnä, ja tunnussanat teipattuna koneeseen - tietoturvallisesti jees