9.2.07

Outo väsymys

Väsymystilani tänään on ollut tosi outo. Huonosti nukutun yön jälkeen heräsin, ymmärrettävästi, väsyneenä. Puolitoista kuppia kahvia, kolme maksamakkaranäkkäriä ja jugurtti eivät parantaneet oloa lainkaan. Tiuskin ja äyskin Kallelle ja lapsille. Otin kolme pilleriä, eivätkä nekään auttaneet, olo pysyi samanlaisena. Kävimme asioilla, tiuski ja äyski jatkui. Palasimme kotiin ja söimme jauhelihakastiketta couscousin kanssa, minä ilman couscousia - ja halleluia! piristyin haarukallinen haarukalliselta, mieliala nousi, sumu hälveni päästä ja kärsivällinen, hyväntuulinen Addinainen nousi taas pintaan. Tuntui aivan kuin kymmeneltä otetut lääkkeet olisivat alkaneet vaikuttaa vasta lounaan myötä.

Nyt olen kyllä taas ihan tiutau nukutettuani lapsia ja yritettyäni itse lepäillä tunnin verran. En vaan päässyt ylös sieltä peiton alta, oli niin ihanaa olla lämpimässä ja nautiskella hyvästä mielestä ja hyvästä olosta. Onneksi Kalle on vielä kotona, niin että hän oli Siirin kanssa ja minä sain pötköttää Veeran kera.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei

Lukaisin ihan muutaman kirjoituksen väsymysaiheesta. Oletko tutkiskellut kofeiinin, nopeita hiilihydraatteja sisältävän ruoan sekä sokerin yhteyttä asiaan? Myös kilpirauhasen toimintaongelmat ovat ilmeisesti usein kroonisen väsymyksen taustalla.

Concertan ja ruokavalionirsoilun jälkeen oma vässyily on loppunut. Kahvi ja sokerit pois, teetä harvoin sekä hiilaripitoisen safkan jälkeen suosiolla tunnin torkut, muuten onkin pärjännyt ilman päivittäisiä päiväunia ensikerran yli kymmeneen vuoteen.

Anonyymi kirjoitti...

Dexet toimii mulla ite sitä paremmin mitä säännöllisemmin muistaa syödä ja liikkua. Molemmathan pistää endorfiinit ja dopamiinit pörräämään eli buustaa todellakin Dexedrinenkin aivokemiallista vaikutusta.

Jotkut käyttää myös bodarikaupoista saatavaa L-tyrosiini-ravintolisää Dexedrinen sivuvaikutuksiin. (google: l-tyrosine dexedrine)