14.7.11

Lähes lääkkeetön

Luin juuri vanhan postauksen, jossa ilmoitin pudottaneeni Dexen päiväannoksen neljään pilleriin. Huhhuh.

Nykyään en juurikaan lääkkeitä syö, sillä ne tekevät minut tyhmäksi: sanat katoavat, maailma hajoaa... eikä tule enää kasaan. Tai ehkä olen vain tulossa vanhaksi. Joka tapauksessa selviän arjesta pääsääntöisesti kofeiinilla ja liikunnalla. Aina välillä, ehkä kerran puolessa vuodessa, otan neljänneksen (kyllä, 1/4!) yhdestä dexestä esim parina peräkkäisenä päivänä. Tämä määrä nostaa minut kooman alhosta juuri sen verran että pääsen taas elämänsyrjään kiinni, ja sitten voi taas lopettaa että saa nukuttua öisin.

Olen tullut siihen tulokseen, että olen kuitenkin rehellisemmin oma itseni ollessani se vähän poissaoleva, joskus räjähtelevä sekoboltsi. Ainakaan se dexehuuruissa elävä tasainen, vastuullinen, raivostuttavan pitkäpinnainen tavismamma ei ollut ollenkaan sellainen henkilö, jollaiseksi haluan tulla!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täälä yks, viitävaille diagnosoitu addi nainen, ja jumitun lukemaan sun blogia, niin että hommat jää tekemättä. Minua huvitti suuresti sinun kirjoitus siitä, mitä kaikkea parvekkeelta läytyi talven jälkeen.

Meillä löytyi kaksi mattoa, jotka sisälsivät ison paskaläjän, sillä olin talvella unohtanut laittaa nuorimmaiselle vaipan päälle, ja hän sitte jätti tuliaiset matolle, kaksi kertaa! enkä sitten tietenkään viitsinyt niitä alkaa pesemään ja niin... Sieltä löytyi myös metallinen halkoloota, jonka kuuluisi olla takan vieressä, noh, se onkin nyt niin ruosteessa, ettei siitä mihinkään enään ole. Pussillinen kuivattua turskaa+ kärpäset ja toukat yms yms. Kaikki ihanat talvilyhdyt, tosin lasit hajonneena, kukka teline, kosteudesta paisuneena, paljon leluja ynnämuuta sälää ja skeidaa.

Anonyymi kirjoitti...

http://koti.phnet.fi/petripaavola/talvilyhdyt.html

Anonyymi kirjoitti...

Itse tipautin myös dexen vähäksi aikaa, koska aloin pitämään dexeminääni vähän pitkästyttävänä. Mutta en kyllä pysyvästi luopuisi niistä, en koskaan. Koska ne tosiaan toimivat!

Oikeastaan missään tilanteessa niitä ei tarvitse joka päivä, ellei ole jotain erityisen vaikeaa tekemistä tai mieliala hajoamassa pahasti. Dexet toimivat erinomaisesti, mutta ei niitä jatkossa joka päivä tosiaan jaksa syödä.

Minulle Dexe on erinomaisen toimiva vaihtoehto, mutta Concerta oli millä tahansa annostuksella liian vahvaa! Tai ei aluksi, mutta alkoi nopeasti kehittää hirveitä sivuvaikutuksia. Dexen kanssa ongelmia ei ole.