6.1.08

Selain tahmaa

Selaimen/netin/tietokoneen tahmaaminen, eli hidas toiminta, on tuhoisaa addin tehokkuudelle. Jos klikkaan linkkiä, haluan nähdä sen sivun heti enkä viikon kuluttua, kiitos vain. Jos en saa heti silmieni eteen odottamaani uutta asiaa, klikkaan auki uuden välilehden ja teen jotain muuta odottaessani latauksen loppumista. Harmi vain, että jään sitten tekemään sitä jotain muuta ja lopetan vasta, kun siinäkin jokin alkaa tahmata; siinä vaiheessa löydän uudestaan aikaisemmin latautumaan jättämäni välilehden. Selaimessani saattaa olla auki 5-10 välilehteä, jotka kuuluvat pariin, kolmeen erilliseen aktiviteettiin tai teemaan. Tällä hetkellä teemoja on 5 tai 6 erilaista (kuten ostelu, erään asian historia, työt, sensorinen integraatio...) ja välilehtiä on auki 21.

Lisäksi avasin juuri Blogilistan avautumista odotellessani kuvankäsittelyohjelman, josko saisin tehtyä blogille uuden taustan. Sitten ko. sivu latautui, vilkaisin sitä, ja palasin kirjoittamaan äskeistä postausta. Koneen alkaessa käyttäytyä oudosti säikähdin ensin, kunnes silmieni eteen rävähti se hetki sitten käynnistämäni hitaaaaaasti latautuva kuvankäsittelyohjelma.

3 kommenttia:

noeijoo kirjoitti...

Viittasin kommenttilootassa tänne. Kiva, kun kirjoitat. Täällä on paljon tuttua, vaikken add olekaan, mutta lähiympäristössä on. Ja piirteitä jo lähempänä, kuin ainaisessa PMS- ajassa.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Moikka, kun kerran kehotit kommentoimaan: Löysin tänne siinä kuukausi sitten, kun aloin epäillä, että addihan mäkin olen.
Löydän jutuistasi todella paljon tuttua...

Neurologille aika diagnoosia varten viikon kuluttua, tuun sitten huikkamaan, kun homma on selvä. Nastaa, että kirjoittelet - olen jo alkanut ajatella blogiasi jonkinlaisena vertaistukiryhmänä... :-)